Voor vluchten met Ryanair dien je altijd online in te checken op de website van Ryanair. Doe je dit niet? Dan berekent Ryanair (hoge) kosten op de luchthaven.

Online inchecken bij Ryanair

1. Ga naar Ryanair.com en login met je eigen account. Heb je nog geen account? Maak deze dan aan met je eigen e-mailadres.

2. Klik op Mijn Boekingen en voeg de boeking toe aan je persoonlijke Ryanair-account
    • Voer de unieke boekingsreferentie + het unieke e-mailadres in om je boeking op te roepen. Deze gegevens vind je in onze ticket e-mail. Let op: bij het toevoegen van de boeking vul je niet je eigen e-mailadres in.

3. Je kan nu je boeking beheren via je eigen Ryanair account en vanaf 24 uur tot 2 uur voor vertrek inchecken.

Geeft de website van Ryanair aan dat op jouw boeking additionele verificatie/identificatie nodig is? Volg dan de stappen op deze pagina.